Lifestyle coaching

Lange termijn

Blijvende resultaten

R

Persoonlijke benadering

Jouw doel is ons doel

Duo personal training

Gezellig samen trainen

06-57574714

Bel snel voor een gratis proeftraining

Lifestyle coaching Houten

Als personal trainer ben ik tegelijkertijd jouw mental coach, om die verandering ook van blijvende aard te maken. Ik maak alles passend rondom jouw levensstijl. Mental coaching is onmisbaar bij het behouden van je doel. Met deze 1-op-1 coaching begeleid ik je zowel bij training als voeding. Met een persoonlijk trainings- en voedingsschema werk je naar je doel toe, waarbij ik ook buiten de trainingsmomenten aanspreekbaar ben als online coach. Je krijgt tips en adviezen, ik houd jouw vorderingen in de gaten en pas zo nodig jouw schema aan.

lifestyle coaching
lifestyle coaching

Voedingsadvies op maat

Gezondheid hangt nauw samen met voeding, beweging en je mentale gezondheid. Deskundig voedingsadvies vormt daarom een belangrijk onderdeel van mijn training. Overgewicht is een wereldwijd probleem, zo ook in Nederland. Bijna de helft van de Nederlanders is te zwaar en dat aantal groeit nog dagelijks. Afvallen en je eet- en leefpatroon veranderen blijkt ontzettend moeilijk te zijn. Diëten werken slechts tijdelijk en veroorzaken niet zelden het jojo-effect. Hulp van buitenaf is daarom iets wat je jezelf mag gunnen. Ook bied ik ondersteuning buiten de training om.

Zoek je een goede personal trainer in regio Houten?

Neem dan snel contact op! Graag vertel ik je alles over de mogelijkheden. Vanuit heel regio Houten, Nieuwegein, Utrecht, Bunnik, Odijk, IJsselstein, Vianen is Life Investment Personal Training uitstekend bereikbaar.

=

Life Investment Personal Training

KvK 55647707

06-57574714

Bel ons gerust

[email protected]

Stuur ons een bericht

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.